Wilt u een afspraak maken?
Voor een afspraak binnen onze praktijk kunt u zich op verschillende manieren aanmelden:
U kunt zich telefonisch aanmelden via nummer 0575-572900, per mail via info@fysioslobbe.nl, persoonlijk bij ons in de praktijk of via onderstaand formulier op onze website. (Wij zijn het makkelijkst telefonisch bereikbaar op maandag tot en met donderdag tussen 08.00 uur en 12.30 uur).
Wij streven ernaar om op korte termijn een afspraak met u te maken. Helaas is het bij de handtherapie erg druk, door personeelstekort, waardoor het kan zijn dat u op een wachtlijst geplaatst wordt.
Bij aanmelding wordt er gevraagd naar uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Het is van belang dat u duidelijk aangeeft om welke klacht het gaat en of u specifiek behandeld wilt worden door een bepaalde fysiotherapeut.
Bij de eerste afspraak neemt u mee: een geldig legitimatiebewijs, indien van toepassing de verwijsbrief van uw huisarts of specialist en een (bad) handdoek.
Afspraken dienen 24 uur van tevoren worden afgezegd. Niet nagekomen afspraken worden bij de patient in rekening gebracht.
Aanmeldingsformulier
Wel of geen verwijzing.
U heeft géén verwijsbrief nodig voor de fysiotherapeut. Natuurlijk, u mag nog altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts. Maar het hoeft in principe niet meer. U gaat met een klacht naar de huisarts, die kan u doorverwijzen naar de fysiotherapeut. Ook kan uw specialist u doorverwijzen.
Sinds 2006 bestaat de mogelijkheid om rechtstreeks naar uw therapeut te gaan zonder dat u eerst een arts moet consulteren middels DTF. Het heeft voordelen om gebruik te maken van DTF. Zo komt u 'direct' bij de specialist in beweging terecht. Zodat u weer 'direct' kunt beginnen met werken aan uw herstel. De huisarts blijft de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. Fysiotherapie Slobbel zal de huisarts blijven informeren over het verloop van de klachten en op de hoogte brengen als therapie beëindigd is.
Als u besluit rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan, dan voert deze eerst een zogenaamde screening uit. Dit betekent dat eerst vastgesteld wordt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Zo niet, dan kan de therapeut u bijvoorbeeld doorsturen naar de huisarts.
Wanneer u wel behandeld kan worden door de fysiotherapeut, dan kan gestart worden met fysiotherapeutische onderzoek en behandeling. En dat is wel zo prettig. Immers, hoe sneller u behandeld kunt worden, hoe sneller u herstelt.
Ook als u advies wilt, is het mogelijk om zelf contact op te nemen voor een afspraak.